Д-р Албена Паньова

Добави любим

Специалист акушер-гинеколог. Дейности:
Ранна диагностика на бременността – още в 4-5 гестационна седмица
Фетална морфология
Доплер на майчини и фетални съдове
Други адреси:
гр.Велико Търново, ул. Ниш 5 – МЦ Невромедикс
тел. 062/606 707; 0887 44 54 35
Вижте мненията (коментарите) и публикувайте вашето собствено мнение (коментар) в нашата класация за лекари и здравни заведения в България.Помогнете на другите потребители да получат коректна информация!!!

 1. canita said on 06/08/2019 16:47:

  Ако някой е ходил при Д-р Албена Паньова от Велико Търново маля да ми каже дали наистина е добра или и тя е като всички останали. Аз за сега не мога да се оплача от нея, но и няма никакъв резултат. Интелисувам се от нея защото започнах да ходя при нея тъй като от две години се опитваме с мъжа ми да забременея и нищо за сега не става.

 2. 空手 said on 07/08/2019 09:15:

  Личното ми мнение за нея НЕ е добро. Един съвет – по-добре се обърни към доктор в Плевен (най-близо), тукашните ВТ-лекари хич не са в час по подобни проблеми…

 3. nikkita_deneva said on 07/08/2019 09:16:

  Попитай в търновската отчетна тема,може би там ще ти дадат повече информация.Но при проблемно забременяване не мисля, че в Търново има лекар , който да помогне

 4. polin_a said on 07/08/2019 09:16:

  Ами обърни се към лекар, който се занимава със стерилитет. Аз съм ходила при Паньова, при нея родих, доволна съм от отношението и. Но и тя има гафове. Насочи се другаде с проблемите си.

 5. eli_nik said on 07/08/2019 09:17:

  Чувала съм добри отзиви за нея, но щом става въпрос за проблемно забременяване, по-добре търси специалист в Плевен. Във Велико Търново такива специалисти няма. Мисля за последно този месец да направя това, което прецени лекарят ми, тук в Търново, и вече ще поразпитам и аз за Плевен. Успех ти желая и дано проблемите скоро да са зад гърба ти!

 6. iva_neta said on 07/08/2019 09:17:

  Canita,
  Д-р Паньова е гинеколог, но не се занимава с проблемно забременяване (поне така мисля).
  Ето ти линк към сайта на ин-витро клиниката в Плевен – там са специалистите – http://www.ivfpleven.com/index.php?l=16
  Запишете си час, идете и си пуснете изследвания. Peace Надявам се скоро да пишеш и да се похвалиш Hug
  Иначе и аз ходя при Паньова и съм доволна. Но с тия гафове, малко Thinking , но всеки греши, ама си прикриват гафовете…. Twisted Evil
  Желая ти успех!

 7. M0NIQUE said on 07/08/2019 09:18:

  Здравейте! Аз съм майка, чието бебе лекарите от търновското РО убиха. В друга тема вече съм я разказвала историята за моето ангелче… Ето и цялата история накратко: преди 2 месеца родих по нормален начин. Имах много лека бременност и никакви данни за секцио. Всъщност лекарката ми каза, че бебето е голямо, но ще го помъчи да се роди по нормален начин и ако не тръгне тогава ще прибягва към цезарово сечение. И уж за щастие то тръгна да се ражда много бързо и лесно, но проблемът дойде в последния момент, когато вече бях в родилна зала… Час и половина продължи моето същинско раждане. Оказа се, че има някакъв проблем и бебето не може да излезе. Започнаха да ме натискат по корема. Настана и едно адско рязане и бебето пак не можеше да излезе. Аз вече нямах сили за нищо. Но те казаха, че няма връщане назад и бебето трябва да излезе „по някакъв начин“. Накрая двама лекари ми скочиха едновременно на корема и малката изхвръкна точно като тапа и ме дораздпра. Отнесоха я някъде и нищо не ми казаха. Чух я само че изплака много леко и то не в самото начало. В продължение на 6 часа никой не дойде да ми даде информация за състоянието на детето. Накрая се появи една лекарка от неонатологияката и ми каза, че дъщеря ми е в много тежко състояние. Тя не можеше да си движи крайниците, липсваха й гълтателен и сукателен рефлекс, също така дишаше повърхностно и много трудно, поради което през повечето време беше включена на кислород. Диагноза не получихме, но ни казаха че прогнозите за нейния живот не са добри. Вероятно има счупване на черепа, от което са нарушени и функциите на мозъка й. Дъщеря ми се казваше ВЕЛА и раждах във ВЕЛИКОТЪРНОВСКАТА БОЛНИЦА при д-р Паньова. Аз БЯХ майка само за 5 седмици – моята дъщеричка почина в следствие на родова травма…Има много случаи, при които децата остават увредени физически и психически след нормалното раждане и се мъчат цял живот. Лекарите в подобни случаи препоръчват детето да се даде в дом за отглеждане…Другият вариант е да те обучат как да посветиш живота си на един осакатен и безнадежден живот…В нашия случай ни казаха, че се е случило най-доброто за детето и за нас…Къде видяха доброто в това да погребеш детето си?!

 8. kali 7 said on 07/08/2019 09:18:

  M0NIQUE, Cry много съжалявам за твоята загуба, няма думи които да те утешат spoko толкова мъчно ми стана, заседна ми една буца в гърлото

 9. canita said on 07/08/2019 09:19:

  Благода ря Ви на всички които ми писахте.

 10. zlin said on 07/08/2019 09:19:

  Искам да кажа нещо за Д-р Паньова. Това е една невероятна жена, невероятел лекар и страхотен специалист! Всички негативи написани за нея са абсурдни!!! Всичко лошо написано за нея е просто от злоба и завист, защото ТЯ е МЛАДА, УМНА, СПОСОБНА и много ДЕЙНА ЖЕНА-ЛЕКАР!!! Ако самата Д-р Паньова чете този форум бих искала да й кажа: Д-р Паньова, продължавай все така в този дух с този хъс и знай, че завистта ще продължава, злобата ще я има, но ти бъди това което си! Ти си чудесен лекар и невероятен специалист!!! БЛАГОДАРЯ, че те има във Велико Търново! Успех

 11. 空手 said on 07/08/2019 09:19:

  От моя личен „сблъсък“ с нея не установих да е професионалист или пък пък мила и добра… Tired Отделно историята на Моник мисля, че е повече от показателна!
  Потребител, който се е регистрирал, само да каже колко много я одобрява Laughing и има само 1 публикация, звучи меко казано подозрително

 12. polin_a said on 07/08/2019 09:20:

  Еми с мен пък беше мила и добра Grinning. Следи ми бременността, родих по живо по здраво, прие ме за раждане през нощта, когато дори не беше на смяна, но беше там заради друга пациентка, една стотинка не съм и плащала….
  Съжалявам за това, което се е случило с Моник, но пък колко много други бебета не са имали този лош „късмет“. Защото колкото и естествен процес да е раждането, то е съпътствано с рискове, понякога с фатален край. Такъв е живота, мамка му Confused.
  Моля, престанете да плюете.

 13. 空手 said on 07/08/2019 09:20:

  Извинявам се за офф-а, но, Полин_а, не познаваш лично момичето и нямаш право на подобни умозаключения. Това че при теб всичко е минало гладко, не значи, че Паньова е перфектен лекар. Моето виждане за добър лекар е такъв, който при екстремни ситуации да може да реагира адекватно – нещо, което тази „прехвалена“ докторица не е съумяла да направи.
  За да не съм голословна, ще добавя, че тя махна всичките ми конци от секциото, до един! , въпреки че изрично й беше наредено да ги махне през един! Доктор от РО, при който ходих на преглед няколко дни след изписването, като ми видя раната и се хвана за главата!
  Така че, плюя, не плюя, чувствам се длъжна да предупредя, пък който иска – да си чупи главата.

 14. polin_a said on 07/08/2019 09:21:

  Не знам за кое точно умозаключение пишеш, но както и да е. Пишех преди в Търновската тема, после почнах само да чета отвреме-навреме, знам историята. Знам и отзивите за лекарката. Нито ще и стана адвокат, нито ще я плюя. При мен всичко беше ок, при друг не. Различни гледни точки, базирани на преживяно.

 15. бамбарадамбара said on 07/08/2019 09:21:

  Подфорума е „Проблемно забременяване“, не бих казала че ни е много полезно кой как родил при въпросната лекарка

 16. Pepiyyyt said on 07/04/2020 11:35:

  Д-р Паньова направи моето раждане кървава баня и травма за цял живот. И за всичко обвиняваше мен. Тя е груба, арогантна и не внимателна. Не я препоръчвам на никого. За щастие бебето и аз сме добре, но всичко което тя направи при раждането можеше да доведе до лош край.

 17. Полина said on 29/01/2021 10:33:

  Родих първото си дете при нея и смея да кажа, че ако не беше тя не знам какво щях да правя. Страшно много ми помогна. Беше трудно раждане и голямо бебе за моя ръст и килограми. Аз съм доволна от нея. Сега съм бременна с близнаци и живот и здраве пак ще избера нея, защото й имам доверие и се чувствам спокойна с нея.

 18. Mariq Georgieva said on 22/02/2023 08:22:

  Може и да е професионалист, така вътрешно в душата си, но е много незаинтересован доктор….в никакъв случай не мога да кажа, че е мила. Освен ако нямате предвид мила – да и вадиш думите с ченгел… за професионализъм също мога да поспоря, никаква адекватни мерки не взе за състоянието ми, гледа да претупа нещата..
  Отделно в гинекологичния кабинет дори няма място на което да се съблечеш на спокойствие, там се събличаш пред мед. сестрата, на стол, докато тя печата на компютъра и те пита информация. На два метра от теб стои родилка за тонове, която лежи изоставена. На врата още с влизането виждаш надпис – 25 лв. за ехограф дори да си с направление, а тя разбира се винаги намира защо да те прегледа на ехограф, сещаш ли се ????….
  Абе дано е жива и здрава и наистина при мен да е инцидентен случай, нещо да не съм и паснала, просто оставям мнение и изказвам опит от нея 🙂


Област Veliko Tarnovo
разстояние: Unknown
Адрес гр.Велико Търново, ул.Ниш 1 - МОБАЛ Д-р Стефан Черкезов - АГ отделение
Специалност
Въведете ключови думи  
 1. canita said on 06/08/2019 16:47:

  Ако някой е ходил при Д-р Албена Паньова от Велико Търново маля да ми каже дали наистина е добра или и тя е като всички останали. Аз за сега не мога да се оплача от нея, но и няма никакъв резултат. Интелисувам се от нея защото започнах да ходя при нея тъй като от две години се опитваме с мъжа ми да забременея и нищо за сега не става.

 2. 空手 said on 07/08/2019 09:15:

  Личното ми мнение за нея НЕ е добро. Един съвет – по-добре се обърни към доктор в Плевен (най-близо), тукашните ВТ-лекари хич не са в час по подобни проблеми…

 3. nikkita_deneva said on 07/08/2019 09:16:

  Попитай в търновската отчетна тема,може би там ще ти дадат повече информация.Но при проблемно забременяване не мисля, че в Търново има лекар , който да помогне

 4. polin_a said on 07/08/2019 09:16:

  Ами обърни се към лекар, който се занимава със стерилитет. Аз съм ходила при Паньова, при нея родих, доволна съм от отношението и. Но и тя има гафове. Насочи се другаде с проблемите си.

 5. eli_nik said on 07/08/2019 09:17:

  Чувала съм добри отзиви за нея, но щом става въпрос за проблемно забременяване, по-добре търси специалист в Плевен. Във Велико Търново такива специалисти няма. Мисля за последно този месец да направя това, което прецени лекарят ми, тук в Търново, и вече ще поразпитам и аз за Плевен. Успех ти желая и дано проблемите скоро да са зад гърба ти!

 6. iva_neta said on 07/08/2019 09:17:

  Canita,
  Д-р Паньова е гинеколог, но не се занимава с проблемно забременяване (поне така мисля).
  Ето ти линк към сайта на ин-витро клиниката в Плевен – там са специалистите – http://www.ivfpleven.com/index.php?l=16
  Запишете си час, идете и си пуснете изследвания. Peace Надявам се скоро да пишеш и да се похвалиш Hug
  Иначе и аз ходя при Паньова и съм доволна. Но с тия гафове, малко Thinking , но всеки греши, ама си прикриват гафовете…. Twisted Evil
  Желая ти успех!

 7. M0NIQUE said on 07/08/2019 09:18:

  Здравейте! Аз съм майка, чието бебе лекарите от търновското РО убиха. В друга тема вече съм я разказвала историята за моето ангелче… Ето и цялата история накратко: преди 2 месеца родих по нормален начин. Имах много лека бременност и никакви данни за секцио. Всъщност лекарката ми каза, че бебето е голямо, но ще го помъчи да се роди по нормален начин и ако не тръгне тогава ще прибягва към цезарово сечение. И уж за щастие то тръгна да се ражда много бързо и лесно, но проблемът дойде в последния момент, когато вече бях в родилна зала… Час и половина продължи моето същинско раждане. Оказа се, че има някакъв проблем и бебето не може да излезе. Започнаха да ме натискат по корема. Настана и едно адско рязане и бебето пак не можеше да излезе. Аз вече нямах сили за нищо. Но те казаха, че няма връщане назад и бебето трябва да излезе „по някакъв начин“. Накрая двама лекари ми скочиха едновременно на корема и малката изхвръкна точно като тапа и ме дораздпра. Отнесоха я някъде и нищо не ми казаха. Чух я само че изплака много леко и то не в самото начало. В продължение на 6 часа никой не дойде да ми даде информация за състоянието на детето. Накрая се появи една лекарка от неонатологияката и ми каза, че дъщеря ми е в много тежко състояние. Тя не можеше да си движи крайниците, липсваха й гълтателен и сукателен рефлекс, също така дишаше повърхностно и много трудно, поради което през повечето време беше включена на кислород. Диагноза не получихме, но ни казаха че прогнозите за нейния живот не са добри. Вероятно има счупване на черепа, от което са нарушени и функциите на мозъка й. Дъщеря ми се казваше ВЕЛА и раждах във ВЕЛИКОТЪРНОВСКАТА БОЛНИЦА при д-р Паньова. Аз БЯХ майка само за 5 седмици – моята дъщеричка почина в следствие на родова травма…Има много случаи, при които децата остават увредени физически и психически след нормалното раждане и се мъчат цял живот. Лекарите в подобни случаи препоръчват детето да се даде в дом за отглеждане…Другият вариант е да те обучат как да посветиш живота си на един осакатен и безнадежден живот…В нашия случай ни казаха, че се е случило най-доброто за детето и за нас…Къде видяха доброто в това да погребеш детето си?!

 8. kali 7 said on 07/08/2019 09:18:

  M0NIQUE, Cry много съжалявам за твоята загуба, няма думи които да те утешат spoko толкова мъчно ми стана, заседна ми една буца в гърлото

 9. canita said on 07/08/2019 09:19:

  Благода ря Ви на всички които ми писахте.

 10. zlin said on 07/08/2019 09:19:

  Искам да кажа нещо за Д-р Паньова. Това е една невероятна жена, невероятел лекар и страхотен специалист! Всички негативи написани за нея са абсурдни!!! Всичко лошо написано за нея е просто от злоба и завист, защото ТЯ е МЛАДА, УМНА, СПОСОБНА и много ДЕЙНА ЖЕНА-ЛЕКАР!!! Ако самата Д-р Паньова чете този форум бих искала да й кажа: Д-р Паньова, продължавай все така в този дух с този хъс и знай, че завистта ще продължава, злобата ще я има, но ти бъди това което си! Ти си чудесен лекар и невероятен специалист!!! БЛАГОДАРЯ, че те има във Велико Търново! Успех

 11. 空手 said on 07/08/2019 09:19:

  От моя личен „сблъсък“ с нея не установих да е професионалист или пък пък мила и добра… Tired Отделно историята на Моник мисля, че е повече от показателна!
  Потребител, който се е регистрирал, само да каже колко много я одобрява Laughing и има само 1 публикация, звучи меко казано подозрително

 12. polin_a said on 07/08/2019 09:20:

  Еми с мен пък беше мила и добра Grinning. Следи ми бременността, родих по живо по здраво, прие ме за раждане през нощта, когато дори не беше на смяна, но беше там заради друга пациентка, една стотинка не съм и плащала….
  Съжалявам за това, което се е случило с Моник, но пък колко много други бебета не са имали този лош „късмет“. Защото колкото и естествен процес да е раждането, то е съпътствано с рискове, понякога с фатален край. Такъв е живота, мамка му Confused.
  Моля, престанете да плюете.

 13. 空手 said on 07/08/2019 09:20:

  Извинявам се за офф-а, но, Полин_а, не познаваш лично момичето и нямаш право на подобни умозаключения. Това че при теб всичко е минало гладко, не значи, че Паньова е перфектен лекар. Моето виждане за добър лекар е такъв, който при екстремни ситуации да може да реагира адекватно – нещо, което тази „прехвалена“ докторица не е съумяла да направи.
  За да не съм голословна, ще добавя, че тя махна всичките ми конци от секциото, до един! , въпреки че изрично й беше наредено да ги махне през един! Доктор от РО, при който ходих на преглед няколко дни след изписването, като ми видя раната и се хвана за главата!
  Така че, плюя, не плюя, чувствам се длъжна да предупредя, пък който иска – да си чупи главата.

 14. polin_a said on 07/08/2019 09:21:

  Не знам за кое точно умозаключение пишеш, но както и да е. Пишех преди в Търновската тема, после почнах само да чета отвреме-навреме, знам историята. Знам и отзивите за лекарката. Нито ще и стана адвокат, нито ще я плюя. При мен всичко беше ок, при друг не. Различни гледни точки, базирани на преживяно.

 15. бамбарадамбара said on 07/08/2019 09:21:

  Подфорума е „Проблемно забременяване“, не бих казала че ни е много полезно кой как родил при въпросната лекарка

 16. Pepiyyyt said on 07/04/2020 11:35:

  Д-р Паньова направи моето раждане кървава баня и травма за цял живот. И за всичко обвиняваше мен. Тя е груба, арогантна и не внимателна. Не я препоръчвам на никого. За щастие бебето и аз сме добре, но всичко което тя направи при раждането можеше да доведе до лош край.

 17. Полина said on 29/01/2021 10:33:

  Родих първото си дете при нея и смея да кажа, че ако не беше тя не знам какво щях да правя. Страшно много ми помогна. Беше трудно раждане и голямо бебе за моя ръст и килограми. Аз съм доволна от нея. Сега съм бременна с близнаци и живот и здраве пак ще избера нея, защото й имам доверие и се чувствам спокойна с нея.

 18. Mariq Georgieva said on 22/02/2023 08:22:

  Може и да е професионалист, така вътрешно в душата си, но е много незаинтересован доктор….в никакъв случай не мога да кажа, че е мила. Освен ако нямате предвид мила – да и вадиш думите с ченгел… за професионализъм също мога да поспоря, никаква адекватни мерки не взе за състоянието ми, гледа да претупа нещата..
  Отделно в гинекологичния кабинет дори няма място на което да се съблечеш на спокойствие, там се събличаш пред мед. сестрата, на стол, докато тя печата на компютъра и те пита информация. На два метра от теб стои родилка за тонове, която лежи изоставена. На врата още с влизането виждаш надпис – 25 лв. за ехограф дори да си с направление, а тя разбира се винаги намира защо да те прегледа на ехограф, сещаш ли се ????….
  Абе дано е жива и здрава и наистина при мен да е инцидентен случай, нещо да не съм и паснала, просто оставям мнение и изказвам опит от нея 🙂