д-р Фредерик Лорис Сайян


Месторабота: ЦПЗ “Проф.Ив.Темков” ЕООД – – ІІ – ро псих.отделение
Сл. адрес: обл: Бургас, Бургас, пк: 8000, к-с “Лазур”, Парк “Езеро”,
сл. тел: 056/ 81-63-01
Спец.: Психиатрия

Facebook Коментари
Ако информацията Ви е била полезна, споделете я за да помогнете и на др. потребители..
 1. Николлл said on 05/06/2019 10:43:

  Здравейте, момичета! Моля да ми препоръчате психолог или психиатър в Бургас. Става въпрос за моя близка- има параноя, казва че някой я преследва, че иска да я унищожи. Не говори за нищо друго освен за този заговор. Страхува се, че ще влезе в затвора, че ще я убият и т.н. Състоянието й се влошава всеки ден. Мина кръвни изследвания, които отхвърлиха физически да й има нещо сериозно, което би довело до такова състояние. Лекарката се съмнява за шизофрения.
  Извинявам се ако има отворена тема някъде. Потърсих доста, но не открих нищо подобно. Благодаря ви!

 2. PEPABS said on 05/06/2019 10:44:

  Препоръчвам д-р Деян Стоянов.Психиатър ,работи и със здравната каса.Но внимавайте да не сбъркате ,защото има и друг д-р със същата фамилия.Д-р Саян е много добър ,но той не работи с направления доколкото знам.

 3. psychology said on 05/06/2019 10:44:

  Здравей Никол, аз съм психолог и съм от Бургас. По твоите думи, твоята близка по-скоро има нужда от психиатър, отколкото от психолог. Аз също ти препоръчвам д-р Деян Стоянов. Много е добър и щадящ с изписването на лекарства, което е много важно. Ако искаш да питаш още нещо, можеш да пишеш на лични.

 4. Николлл said on 05/06/2019 10:46:

  Включвам се само да благодаря на PEPABS и psychology за бързата и адекватна препоръка на лекар, която ми дадоха преди няколко месеца. Тогава избрах д-р Стоянов, просто защото положението сериозно излезе извън контрол и той работеше в неделя. Но колкото и да разпитвах всички ми препоръчваха д-р Саян, а д-р Стоянов чуваха за първи път…Потвърждавам, че е безкрайно щадящ що се отнася до дозите и лекарствата. Сега сме към края на лечението с медикаменти и ще проведем терапия (не знам дали това е термина) и с психолог.
  За да няма изненади от сорта на случките на горните потребители реших, че на прегледите винаги ще съм с нея. Беше умно решение, имайки предвид, че първите 3-4 пъти моята позната беше напълно убедена, че д-р Стоянов е част от заговора и лекарствата и дори и аз, след като я карам да ги пие искаме да я убием. Дори и сега на последните прегледи пак съм там, просто за да съм сигурна какво точно е казал лекарят.
  И последно, някакви отзиви за Елеонора Милева-психолог. Засега съм се спряла на нея, и аз и моята позната имаме нужда да поговорим с някого. Аз трябва да знам как да реагирам ако нещо стане пак, по какво мога разбера че нещо не е наред. А тя- определено й тежат много неща.
  Благодаря ви още веднъж- златни сте

 5. Ангелова said on 19/02/2021 13:06:

  Д-р Лорис Сайян е много добър психиатър,на мен ми помогна много .

 6. Един обикновен човек said on 14/11/2021 19:14:

  Някога се отнесе с мен и с моя съпруг ужасно. В очите му не видях състрадание, не видях нищо. Толкова лошо впечатление ми направи, че не искам и да чуя за него втори път. Един добър психиатър следва да е отличен специалист, но също абсолютно задължително е да бъде и добър човек. В противен случай по-скоро е химик – половинка от това, четвъртинка от онова… Когато е налице психично заболяване, боледува душата. А душите се лекуват преди всичко с Любов…

 7. Анонимен автор said on 09/02/2022 01:15:

  Бих казал за него,че представлява дявола,крайно невъзпитан,пълен със садизъм, предубеденост,а и агресор,развил страшна агресия,агресивен,корумпиран,продажен,в него съществуват 666 бяса,демона,похоти, ???? дявола,а във всеки мирен гражданин,на град Бургас,той вижда,с дяволските си,канибалско-жестоки очи,потенциален луд,свой пациент,от Еди кой си етаж,на психото,лежащ луд,за връзване,опитва се, да ги тества,по свои налудничави стратегии,да ги хипнотизира и омагьоса,да ги превърне,в свои психо пациенти,пациентки,да ги хипнотизира,омагьоса,да ги забърше,залага капани,за това по най-съмнителни и страшни места,в психиатрия професор Иван Темков,а и около нея,в кабинетите си,в частната практика,на своя баща,сатана,дявола,проклетия,а видимо с невъоръжени очи,залага капани,на това,което,не му се харесва и по влаковата релса,сигурно и по масите на психиатрия Бургас, къде то свари,пръска магиите си,та чак разбива с 666-те си дяволски глави и рога стени,много демони и бесове,бълват от него,съдържа в себе си,цял легион от тях,легион,са неговите и на неговият баща,имена,много озверял бил,беснува яко,мирише на отрова и на жесток отровител,садист,убиец-психопат,от София,та чак до Раднево и Бургас!!!!!Служител на звяра,бил,адски невъзпитан,човекоядец!!!!!!Събрал злоба,яд,гняв,омраза в себе си,за цял свят!!!ш!!Така като го гледам,не беснее и не лудее,само на работното си място,само на работа,а и в къщи,у дома си!!!!!!Нещо,характерно,за шизофрениците,обладани,от лошите,духове,на злоба,на злото,на мрака,на ада, на тъмнината,на Луцифер-Велзевула!!!!!Минчо отвсякъде,абсолютен!!!!!Нека му бият тъпанджиите,тъпана,на главата,както си заслужава,а всички,да му играят хоро,на арменската,празна кратуна!!!!!!Получил си и той,като своя роден баща,най- тежките всякакви,а и психо-диагнози!!!!!!Баща и син – грубияни и мунчовци!!!!!Къде са им предните зъби,а???????Май липсват,в устите им??????Не стават,за доктори и двамата,са с лъже-Хипократова клетва!!!!!!!Не са докарали за това,откъм човещина,миришат,на гнило,прогнило,отвсякъде,отсечено и хвърлено,със замах в огъня,дърво,пънове!!!!!!Куца им всякаква човещина!!!!!Грубо материални са,недодялани,нека,ги поокастри,този,който трябва,а и има единствено право,за това!!!!!

 8. Ани said on 09/02/2022 01:20:

  Тогава,да му пеят,да му пеем и изпеем,зоомби,зоомби,зоомби,зоомби,зоомби!!!!!ЗОМБИ!!!!!!!

 9. Анонимен said on 19/08/2022 14:00:

  Предусещам,как Фредерик Меркюри-Сайян,който пее,,I want to break free,,,тоест,че иска да е и да бъде,винаги свободен,а особено,на свобода,не под,домашен арест,както заслужава,да излежава,своята присъда,или,в затвора,както,отдавна,бил,заслужил,поради,липса,на харесващи,баща му,доктор Лорис Бердж Сайян,,щот,бил,антихрист,убил,сума ти,като доктор Фредерик Лорис лв Сайян,му пише,коментарите,уж,от името,на някакви,пациенти,пациентки,измислени,уви,в неговите,халюцинации,а също,заедно,с арменските,дяволските,му, съучастниците му,от арменската,компютърна-психиатрична мафия,Саркис,Сарко,АЛТЪНДЖИЯН,Златев,Златарев,Жълтичкия,Жълтицата,дето само гледат,с Харенц,със Сайян,торбите,с жълтиците,неговите арменските му,купени,,приятели,,,с много пари,с Фреди,с Фредерик Лорис Сайян,му пишат,лайковете,а също,и коментарите,измислени,недействителни,от тях,а също,от тяхното,болно,въображение,защото,нормален,а у,нормална,а и всякакъв,а у никой,доволен,от този,дявол,антихрист,масов отровник,отровител,никога,никъде,на тоз свят,нямало………как прозира,че коментарите,под Лорис Сайян,са недействителни,фалшиментата,измислени,въображаеми,халюцинациите,на тези,болните,му,арменските,мозъци,мозъчните им,болните,им,двете им,полукълба,мутиралите,им,гени,мозъчните,им,цистерните,хипофизите им,епифизите,са с много,болна,карцинома,меланома,саркома,рака,чак с метастазите,им,в туловищата им,а в алчните,им,за жълтиците,лапите,им,също,а рака им,в последният им,стадий,ужфа,ужас,да,да, халоуийнска му,сайянова, работа..

 10. Жаба-Жабурана said on 08/09/2022 23:39:

  Жаба-Жабурана,сто,мушици,хвана,после на брега ги,струпа и сготви,вкусна,супа!!!!!Ха,ха,и Фредерик,а Лоеис-също,са доктори,с много,ясно,изразена,менталност,на жаби!!!!!По-низшите,тези,всичките,видове,са изядени,от по-висша класа,в хранителната,верига,система,видове,уви, така,става,в природата!!!!!

 11. Трите ????????????????????????,а май четири -пет прасенца said on 19/09/2022 21:14:

  Искал права да се ожени,превърнала му се тази мисъл във фикс-идея,а няма балама,да желай да се омъжва за него,да я превърне в себе си,да я омагьоса,обиколил права,цял свят цяла Армения-нашир-надлъж,всички жени бягат от него-като го видят-никоя не се завърта-баща му-майка му-истарявал вече-взели да се чудят-какво ще правим-минава му времето на нашият праско пък не се жени-прасчо,никоя не го иска за мъж-даже арменка не можел да излъже да се ожени за нея-взимат да се чудят-защо така-прасчи не се жени-толкова ли страшен им се струва на жените като казва грух-грух -кви-кви-какво толкоз-да-много ядял-но само свинско месо-обича да изяжда да яде себе си-мислули си мама праска,а също баща му стария свинчо -туй да му бил кусура -нали били много богати и Али много ???????????????????? пари -можели да му купят цяла месарница пълна догоре със свинско месо да има какво да яде цял живот,а свинчо Фреди определено бил от тези хора,които си мислят,че всичко което видят на земята,под земята,което ходи,движи се ,а също бяга,по земята,което плува в океани и морета,а и всичко което хвърчи в небесата-той може да го купи с пари,а също-да го яде,тоест той-прасчо бил много глупав,защото си мислил,че всичко,което той вижда да хвърчи,да ходи по земята,около него също-той може или да го купи с много пари,та по този начин,то да стане негово,по възможност -само егоистично-негово-притежание-или да го изяде -а това,което той не можел -нито да го купи с в дупките си пари-нито да го изяде -това което не се давало,на Прасчо,той,да го изяде-той го мислил с прасешкия си малък мозък с кръгла -свинска глава-за лудо-за вражеско-ама защото-свинчо не можал да го побере в мозъка си-това!!!!!!Той бил свикнал-винагу досега-в своята реалност-съществувание-прасешка действителност-в своя прасешкия род-семейство,-досега-думата му да се слуша и да става -все на неговата-да ама не-всички животни -и домашни-а и тези -дивите -а и тези -в полето -в гората- били съгласни с него,с неговото мнение,не мислили по неговия свински начин-не се съгласявали с всяка негова дума -нито му пригласяли-не го величаели-свинчо-прасчо-който бил твърде себелюбив егоист,който само мислел за себе си,а виждал нещата само както на него му било изгодно не се досетил а и откъде да му хрумне-че в гората-в полето-в планините-а даже далеч-далеч -в В джунглата-африканска-всички животни -птици-животински видове -даже -земноводни-крокодили-змии-особено влечуги,са различни,са различни от него ,а даже мислят по различен от него начин…..Прасчо обичал всички да го гледат с възхищение в очите-да му кимат насреща-да му казват винаги на всичко казано от него само да ,а за негово съжаление и винаги да са съгласни с неговото мнение-ама не можело всички животинки от животинското царство-навсякъде по света-от всички континенти да мислят по един и същ начин като него,на-а тези които не мислели по неговия начин-които са различни от него-защото не се съгласяват с неговия начин на мислене,които не знаели а и не искали да му кажат ,,да,, на всичко което той казвал и мислил- Прасчо със своя прасешкия мозък-със своята зурла-подушвал за свои врагове-а свинчо-никога не прощавал на враговете си-подушвал ги отдалеч-приближавал ги до себе си,а понеже бил от много слабите хора-люди-започяал да се държи с тях много невъзпитано -много лошо-да им вика-да се заяжда с тях-да им грубиянства на главите-да бесовства-да им крещи-бил слаб,а и определено не обичал вратите си-показвал им го .-по всякакви начини-но не минало време,а баща му с майка му на свинчо починали,а уви,отишли сетне на оня свят-а Прасчо останал сам-самин-без родители-а в прасешкия филм -сага започнали да се случват само куп беди-както бил мързелив-егоистичен-сам,а уви за зла беда-ненаучен на нищо,останал свинчо-сам самин-на този свят, аутсайдера свинчо,в психо-социална изолация,а никой/,никоя /никое/никои даже не му обръщали внимание,а защото душата му била мръсна -лоша-всички извръщали главите си на другата страна,а Прасчо не бил оценен от никоя-уви никоя не го искала,а уви никога не се оженил-видял до края си само голяма мрачна самота!!!да-това била историята на Прасчо от трите прасенца!!!!да !!!да!!!!!А всички животни в животинското царство му се подигравали колко глупав бил!!!!да !!да!!да!!Амин!!!!!

 12. Края на история прасчова!!!!! said on 19/09/2022 21:25:

  Края на приказката за Прасчо,а накрая Прасчо обеднял,а от безсилия,като нямало кои/коя друг/друга да изяде-изял самия -даже си!!!!!Така завършила историята на глупавия прасчо-а вие-ако не искате да свършите така-бе мислете,не постъпвайте като него!!!!!!!

 13. Армения said on 30/09/2022 14:23:

  Оплешивя арменския съставю!Да!Ам!!Им!!Ян! Безсилните те! Сами са!да!мрак!дрън!

 14. Пречили ли си??Пречиш ли?? said on 25/10/2022 14:28:

  Пречили ли сте,пречите ли,пречиш ли на всички,да живеем????? Какъв доктор_освен фалшив_егоиста_мошеника_шарлатана,,можеш,, да си бил?????Не оставаш!!Не!!Не! АмИН!!!

 15. The LORD is with me!!!!!! said on 26/02/2023 20:34:

  Господ,си понася,да му бият,удрят,инжекциите,а това са гвоздеите в плътта Господня,да,амин,ТОЙ не роптае,за ГолготскитвжсинСтрадания,нито заради Голготската си жертва,а понася,Кръстните СИ, Страсти ХРИСТОВИ СТРАДАНИЯ,И МЪКИ,но ТОЙ, ЕДИНСТВЕНО НАЙ-СЪВЪРШЕНИЯТ,И ЕДИНСТВЕНО НАЙ-ДОБРИЯТ,Заедно И ВЕДНО С БОГА ОТЦА МУ,КОЙТО ГО Е ПРАТИЛ,ВЕДНО,СЪС СВЕТИЯ ДУХ И С ВЪРДЖИН МЕРИ,Да,ТОЙ ПОНАСЯ, ВСИЧКИТЕ СВОИ,БОЛЕЗНЕНИ,И ДОРИ,,НЕЧОВЕШКИ СТРАДАНИЯ,МЪЛЧАЛИВО И С ДОСТОЙНСТВО,а знаейки,както всичко и това,че те са зли,и лоши,а поискаха,да оправдаят,убиеца _някои го наричат ВАРАВА,а други ВАРНАВА,убил цял човек,убил човек,през живота си,а да разпнат,е,и разпнаха,Жестоките Еврейски Тълпи,Озверялото Еврейско ,множество,войнство,ЕДНИЧКИЯТ СЪВЪРШЕН,,без никакъв грях МЕСИЯ,а ТОЙ ПОНАСЯ ВСИЧКО , ЦЯЛАТА БОЛКА,ДОСТОЙНО,като се МОЛИ В СЪРЦЕТО СИ:АВВА ОТЧЕ,прости им,не знаят,що правят,но,ако е ВОЛЯТА ТИ,НЕКА МЕ ОТМУНЕ ,ТАЗИ,ПОСЛЕДНА,ГОРЧИВА ЧАША,НЕКА,НЕ БЪДЕ,ТАКА,КАКТО,АЗ ИСКАМ,а КАКТО,Е ТВОЯТА ВОЛЯ!!!!!!ДА!!!!!!АМИН!!!!!!!

 16. The LORD is with me!!!!!! said on 26/02/2023 20:40:

  Грешно изписано,по-скоро,грешно публикувано,от компютъра, втори ред,осма дума,ГОЛГОТСКИТЕ СИ СТРАДАНИЯ,а после,предпоследен ред-нека ме отмине и т.н.

 17. Анонимен said on 17/04/2023 19:55:

  Този Дон Корлеоне ли,масов убиец и той,злодей от най_низша,злобна клада,класа,като ме видя,ми каза,,аз съм,,доктор,ама така взе да ми бесней насреща,че извади от себе си,този Мунча,666 милиона бяса,взе веднага да ме ругай ,а странния той_и да ме попръжва,същи Мунчо,Мунча,от Под Игото!!!!! Той не става за доктор,става,колкото аз съм геният Алберт Айнщайн!!!

 18. Аноним said on 21/04/2023 20:53:

  Абе,за такива Джими Морисън,е казал:,,Всички са жалки клоуни,аз съм кралят на гущерите!!!!!Не ми остава нищо друго,освен,да пия,ям и да дебелея,няяяяяяма приятели,за тези важи същото,живяха супер егоистично,а сега,нека да пият,да ядат ,а особено,да дебелеят,със спестяванията си,от смъртните им случаи,от отровителствала,а също-от човеко и хоро-убийствата им,не са християни,тези,явно са твърде егоистични клоуни,Фреди Лорис Сайян,а и Лорис Бердж Сайян,прекалено много гледат парите,само парите гледат,а дали съм царят на гущерите,или не,пак мога да им го кажа,психо -портрета им,на убийците те!!!!!!!

 19. Анонимус said on 20/11/2023 21:59:

  Не ги,не го харесвам.Те самите ,не са идеални,нито професията им,а са едни съдниц,които са се правили на добри,мрачни обаче,потънали в мрак това са хитри и пресметливи хора,като този,уви,неистински хора,на които не може да се вярва на нито една дума,като на този,обиграния мошеник и лъжец,те са болни мозъци,този не е читав и той някой ,някои по -умни,може,могат да ги осъдят даже на съд.И те ще бъдат съдени,от Единственият Съвършен Съдник,имаш правото да съди,да ги изложим и ние ,а наказанията им,на този шарлатанин и баща му,ще са за хилядите погубени ,в този живот души,в ада уви,жестоки,а колко са вредни и колко зло са причинили,в чудовищни размери,оставям на вас ,да прецените,не са ми мерило,не са ни мерило,а не им и вярваме също.Те не са нито пример,а едни сеячи на злобата,зли и безсилни,ходещи ,съществуващи в мрака си собствен,ами те свършиха жалко,да така стана,победихме ги,да,трябва ли да им го кажем.??!По криви пътища вървяха,а така и до ада,ще стигнат,защото са зли,коравосърдечни,кръвожадни убийци,убийци.


Телефон 056/ 81-63-01
Специалност
Въведете ключови думи  
 1. Николлл said on 05/06/2019 10:43:

  Здравейте, момичета! Моля да ми препоръчате психолог или психиатър в Бургас. Става въпрос за моя близка- има параноя, казва че някой я преследва, че иска да я унищожи. Не говори за нищо друго освен за този заговор. Страхува се, че ще влезе в затвора, че ще я убият и т.н. Състоянието й се влошава всеки ден. Мина кръвни изследвания, които отхвърлиха физически да й има нещо сериозно, което би довело до такова състояние. Лекарката се съмнява за шизофрения.
  Извинявам се ако има отворена тема някъде. Потърсих доста, но не открих нищо подобно. Благодаря ви!

 2. PEPABS said on 05/06/2019 10:44:

  Препоръчвам д-р Деян Стоянов.Психиатър ,работи и със здравната каса.Но внимавайте да не сбъркате ,защото има и друг д-р със същата фамилия.Д-р Саян е много добър ,но той не работи с направления доколкото знам.

 3. psychology said on 05/06/2019 10:44:

  Здравей Никол, аз съм психолог и съм от Бургас. По твоите думи, твоята близка по-скоро има нужда от психиатър, отколкото от психолог. Аз също ти препоръчвам д-р Деян Стоянов. Много е добър и щадящ с изписването на лекарства, което е много важно. Ако искаш да питаш още нещо, можеш да пишеш на лични.

 4. Николлл said on 05/06/2019 10:46:

  Включвам се само да благодаря на PEPABS и psychology за бързата и адекватна препоръка на лекар, която ми дадоха преди няколко месеца. Тогава избрах д-р Стоянов, просто защото положението сериозно излезе извън контрол и той работеше в неделя. Но колкото и да разпитвах всички ми препоръчваха д-р Саян, а д-р Стоянов чуваха за първи път…Потвърждавам, че е безкрайно щадящ що се отнася до дозите и лекарствата. Сега сме към края на лечението с медикаменти и ще проведем терапия (не знам дали това е термина) и с психолог.
  За да няма изненади от сорта на случките на горните потребители реших, че на прегледите винаги ще съм с нея. Беше умно решение, имайки предвид, че първите 3-4 пъти моята позната беше напълно убедена, че д-р Стоянов е част от заговора и лекарствата и дори и аз, след като я карам да ги пие искаме да я убием. Дори и сега на последните прегледи пак съм там, просто за да съм сигурна какво точно е казал лекарят.
  И последно, някакви отзиви за Елеонора Милева-психолог. Засега съм се спряла на нея, и аз и моята позната имаме нужда да поговорим с някого. Аз трябва да знам как да реагирам ако нещо стане пак, по какво мога разбера че нещо не е наред. А тя- определено й тежат много неща.
  Благодаря ви още веднъж- златни сте

 5. Ангелова said on 19/02/2021 13:06:

  Д-р Лорис Сайян е много добър психиатър,на мен ми помогна много .

 6. Един обикновен човек said on 14/11/2021 19:14:

  Някога се отнесе с мен и с моя съпруг ужасно. В очите му не видях състрадание, не видях нищо. Толкова лошо впечатление ми направи, че не искам и да чуя за него втори път. Един добър психиатър следва да е отличен специалист, но също абсолютно задължително е да бъде и добър човек. В противен случай по-скоро е химик – половинка от това, четвъртинка от онова… Когато е налице психично заболяване, боледува душата. А душите се лекуват преди всичко с Любов…

 7. Анонимен автор said on 09/02/2022 01:15:

  Бих казал за него,че представлява дявола,крайно невъзпитан,пълен със садизъм, предубеденост,а и агресор,развил страшна агресия,агресивен,корумпиран,продажен,в него съществуват 666 бяса,демона,похоти, ???? дявола,а във всеки мирен гражданин,на град Бургас,той вижда,с дяволските си,канибалско-жестоки очи,потенциален луд,свой пациент,от Еди кой си етаж,на психото,лежащ луд,за връзване,опитва се, да ги тества,по свои налудничави стратегии,да ги хипнотизира и омагьоса,да ги превърне,в свои психо пациенти,пациентки,да ги хипнотизира,омагьоса,да ги забърше,залага капани,за това по най-съмнителни и страшни места,в психиатрия професор Иван Темков,а и около нея,в кабинетите си,в частната практика,на своя баща,сатана,дявола,проклетия,а видимо с невъоръжени очи,залага капани,на това,което,не му се харесва и по влаковата релса,сигурно и по масите на психиатрия Бургас, къде то свари,пръска магиите си,та чак разбива с 666-те си дяволски глави и рога стени,много демони и бесове,бълват от него,съдържа в себе си,цял легион от тях,легион,са неговите и на неговият баща,имена,много озверял бил,беснува яко,мирише на отрова и на жесток отровител,садист,убиец-психопат,от София,та чак до Раднево и Бургас!!!!!Служител на звяра,бил,адски невъзпитан,човекоядец!!!!!!Събрал злоба,яд,гняв,омраза в себе си,за цял свят!!!ш!!Така като го гледам,не беснее и не лудее,само на работното си място,само на работа,а и в къщи,у дома си!!!!!!Нещо,характерно,за шизофрениците,обладани,от лошите,духове,на злоба,на злото,на мрака,на ада, на тъмнината,на Луцифер-Велзевула!!!!!Минчо отвсякъде,абсолютен!!!!!Нека му бият тъпанджиите,тъпана,на главата,както си заслужава,а всички,да му играят хоро,на арменската,празна кратуна!!!!!!Получил си и той,като своя роден баща,най- тежките всякакви,а и психо-диагнози!!!!!!Баща и син – грубияни и мунчовци!!!!!Къде са им предните зъби,а???????Май липсват,в устите им??????Не стават,за доктори и двамата,са с лъже-Хипократова клетва!!!!!!!Не са докарали за това,откъм човещина,миришат,на гнило,прогнило,отвсякъде,отсечено и хвърлено,със замах в огъня,дърво,пънове!!!!!!Куца им всякаква човещина!!!!!Грубо материални са,недодялани,нека,ги поокастри,този,който трябва,а и има единствено право,за това!!!!!

 8. Ани said on 09/02/2022 01:20:

  Тогава,да му пеят,да му пеем и изпеем,зоомби,зоомби,зоомби,зоомби,зоомби!!!!!ЗОМБИ!!!!!!!

 9. Анонимен said on 19/08/2022 14:00:

  Предусещам,как Фредерик Меркюри-Сайян,който пее,,I want to break free,,,тоест,че иска да е и да бъде,винаги свободен,а особено,на свобода,не под,домашен арест,както заслужава,да излежава,своята присъда,или,в затвора,както,отдавна,бил,заслужил,поради,липса,на харесващи,баща му,доктор Лорис Бердж Сайян,,щот,бил,антихрист,убил,сума ти,като доктор Фредерик Лорис лв Сайян,му пише,коментарите,уж,от името,на някакви,пациенти,пациентки,измислени,уви,в неговите,халюцинации,а също,заедно,с арменските,дяволските,му, съучастниците му,от арменската,компютърна-психиатрична мафия,Саркис,Сарко,АЛТЪНДЖИЯН,Златев,Златарев,Жълтичкия,Жълтицата,дето само гледат,с Харенц,със Сайян,торбите,с жълтиците,неговите арменските му,купени,,приятели,,,с много пари,с Фреди,с Фредерик Лорис Сайян,му пишат,лайковете,а също,и коментарите,измислени,недействителни,от тях,а също,от тяхното,болно,въображение,защото,нормален,а у,нормална,а и всякакъв,а у никой,доволен,от този,дявол,антихрист,масов отровник,отровител,никога,никъде,на тоз свят,нямало………как прозира,че коментарите,под Лорис Сайян,са недействителни,фалшиментата,измислени,въображаеми,халюцинациите,на тези,болните,му,арменските,мозъци,мозъчните им,болните,им,двете им,полукълба,мутиралите,им,гени,мозъчните,им,цистерните,хипофизите им,епифизите,са с много,болна,карцинома,меланома,саркома,рака,чак с метастазите,им,в туловищата им,а в алчните,им,за жълтиците,лапите,им,също,а рака им,в последният им,стадий,ужфа,ужас,да,да, халоуийнска му,сайянова, работа..

 10. Жаба-Жабурана said on 08/09/2022 23:39:

  Жаба-Жабурана,сто,мушици,хвана,после на брега ги,струпа и сготви,вкусна,супа!!!!!Ха,ха,и Фредерик,а Лоеис-също,са доктори,с много,ясно,изразена,менталност,на жаби!!!!!По-низшите,тези,всичките,видове,са изядени,от по-висша класа,в хранителната,верига,система,видове,уви, така,става,в природата!!!!!

 11. Трите ????????????????????????,а май четири -пет прасенца said on 19/09/2022 21:14:

  Искал права да се ожени,превърнала му се тази мисъл във фикс-идея,а няма балама,да желай да се омъжва за него,да я превърне в себе си,да я омагьоса,обиколил права,цял свят цяла Армения-нашир-надлъж,всички жени бягат от него-като го видят-никоя не се завърта-баща му-майка му-истарявал вече-взели да се чудят-какво ще правим-минава му времето на нашият праско пък не се жени-прасчо,никоя не го иска за мъж-даже арменка не можел да излъже да се ожени за нея-взимат да се чудят-защо така-прасчи не се жени-толкова ли страшен им се струва на жените като казва грух-грух -кви-кви-какво толкоз-да-много ядял-но само свинско месо-обича да изяжда да яде себе си-мислули си мама праска,а също баща му стария свинчо -туй да му бил кусура -нали били много богати и Али много ???????????????????? пари -можели да му купят цяла месарница пълна догоре със свинско месо да има какво да яде цял живот,а свинчо Фреди определено бил от тези хора,които си мислят,че всичко което видят на земята,под земята,което ходи,движи се ,а също бяга,по земята,което плува в океани и морета,а и всичко което хвърчи в небесата-той може да го купи с пари,а също-да го яде,тоест той-прасчо бил много глупав,защото си мислил,че всичко,което той вижда да хвърчи,да ходи по земята,около него също-той може или да го купи с много пари,та по този начин,то да стане негово,по възможност -само егоистично-негово-притежание-или да го изяде -а това,което той не можел -нито да го купи с в дупките си пари-нито да го изяде -това което не се давало,на Прасчо,той,да го изяде-той го мислил с прасешкия си малък мозък с кръгла -свинска глава-за лудо-за вражеско-ама защото-свинчо не можал да го побере в мозъка си-това!!!!!!Той бил свикнал-винагу досега-в своята реалност-съществувание-прасешка действителност-в своя прасешкия род-семейство,-досега-думата му да се слуша и да става -все на неговата-да ама не-всички животни -и домашни-а и тези -дивите -а и тези -в полето -в гората- били съгласни с него,с неговото мнение,не мислили по неговия свински начин-не се съгласявали с всяка негова дума -нито му пригласяли-не го величаели-свинчо-прасчо-който бил твърде себелюбив егоист,който само мислел за себе си,а виждал нещата само както на него му било изгодно не се досетил а и откъде да му хрумне-че в гората-в полето-в планините-а даже далеч-далеч -в В джунглата-африканска-всички животни -птици-животински видове -даже -земноводни-крокодили-змии-особено влечуги,са различни,са различни от него ,а даже мислят по различен от него начин…..Прасчо обичал всички да го гледат с възхищение в очите-да му кимат насреща-да му казват винаги на всичко казано от него само да ,а за негово съжаление и винаги да са съгласни с неговото мнение-ама не можело всички животинки от животинското царство-навсякъде по света-от всички континенти да мислят по един и същ начин като него,на-а тези които не мислели по неговия начин-които са различни от него-защото не се съгласяват с неговия начин на мислене,които не знаели а и не искали да му кажат ,,да,, на всичко което той казвал и мислил- Прасчо със своя прасешкия мозък-със своята зурла-подушвал за свои врагове-а свинчо-никога не прощавал на враговете си-подушвал ги отдалеч-приближавал ги до себе си,а понеже бил от много слабите хора-люди-започяал да се държи с тях много невъзпитано -много лошо-да им вика-да се заяжда с тях-да им грубиянства на главите-да бесовства-да им крещи-бил слаб,а и определено не обичал вратите си-показвал им го .-по всякакви начини-но не минало време,а баща му с майка му на свинчо починали,а уви,отишли сетне на оня свят-а Прасчо останал сам-самин-без родители-а в прасешкия филм -сага започнали да се случват само куп беди-както бил мързелив-егоистичен-сам,а уви за зла беда-ненаучен на нищо,останал свинчо-сам самин-на този свят, аутсайдера свинчо,в психо-социална изолация,а никой/,никоя /никое/никои даже не му обръщали внимание,а защото душата му била мръсна -лоша-всички извръщали главите си на другата страна,а Прасчо не бил оценен от никоя-уви никоя не го искала,а уви никога не се оженил-видял до края си само голяма мрачна самота!!!да-това била историята на Прасчо от трите прасенца!!!!да !!!да!!!!!А всички животни в животинското царство му се подигравали колко глупав бил!!!!да !!да!!да!!Амин!!!!!

 12. Края на история прасчова!!!!! said on 19/09/2022 21:25:

  Края на приказката за Прасчо,а накрая Прасчо обеднял,а от безсилия,като нямало кои/коя друг/друга да изяде-изял самия -даже си!!!!!Така завършила историята на глупавия прасчо-а вие-ако не искате да свършите така-бе мислете,не постъпвайте като него!!!!!!!

 13. Армения said on 30/09/2022 14:23:

  Оплешивя арменския съставю!Да!Ам!!Им!!Ян! Безсилните те! Сами са!да!мрак!дрън!

 14. Пречили ли си??Пречиш ли?? said on 25/10/2022 14:28:

  Пречили ли сте,пречите ли,пречиш ли на всички,да живеем????? Какъв доктор_освен фалшив_егоиста_мошеника_шарлатана,,можеш,, да си бил?????Не оставаш!!Не!!Не! АмИН!!!

 15. The LORD is with me!!!!!! said on 26/02/2023 20:34:

  Господ,си понася,да му бият,удрят,инжекциите,а това са гвоздеите в плътта Господня,да,амин,ТОЙ не роптае,за ГолготскитвжсинСтрадания,нито заради Голготската си жертва,а понася,Кръстните СИ, Страсти ХРИСТОВИ СТРАДАНИЯ,И МЪКИ,но ТОЙ, ЕДИНСТВЕНО НАЙ-СЪВЪРШЕНИЯТ,И ЕДИНСТВЕНО НАЙ-ДОБРИЯТ,Заедно И ВЕДНО С БОГА ОТЦА МУ,КОЙТО ГО Е ПРАТИЛ,ВЕДНО,СЪС СВЕТИЯ ДУХ И С ВЪРДЖИН МЕРИ,Да,ТОЙ ПОНАСЯ, ВСИЧКИТЕ СВОИ,БОЛЕЗНЕНИ,И ДОРИ,,НЕЧОВЕШКИ СТРАДАНИЯ,МЪЛЧАЛИВО И С ДОСТОЙНСТВО,а знаейки,както всичко и това,че те са зли,и лоши,а поискаха,да оправдаят,убиеца _някои го наричат ВАРАВА,а други ВАРНАВА,убил цял човек,убил човек,през живота си,а да разпнат,е,и разпнаха,Жестоките Еврейски Тълпи,Озверялото Еврейско ,множество,войнство,ЕДНИЧКИЯТ СЪВЪРШЕН,,без никакъв грях МЕСИЯ,а ТОЙ ПОНАСЯ ВСИЧКО , ЦЯЛАТА БОЛКА,ДОСТОЙНО,като се МОЛИ В СЪРЦЕТО СИ:АВВА ОТЧЕ,прости им,не знаят,що правят,но,ако е ВОЛЯТА ТИ,НЕКА МЕ ОТМУНЕ ,ТАЗИ,ПОСЛЕДНА,ГОРЧИВА ЧАША,НЕКА,НЕ БЪДЕ,ТАКА,КАКТО,АЗ ИСКАМ,а КАКТО,Е ТВОЯТА ВОЛЯ!!!!!!ДА!!!!!!АМИН!!!!!!!

 16. The LORD is with me!!!!!! said on 26/02/2023 20:40:

  Грешно изписано,по-скоро,грешно публикувано,от компютъра, втори ред,осма дума,ГОЛГОТСКИТЕ СИ СТРАДАНИЯ,а после,предпоследен ред-нека ме отмине и т.н.

 17. Анонимен said on 17/04/2023 19:55:

  Този Дон Корлеоне ли,масов убиец и той,злодей от най_низша,злобна клада,класа,като ме видя,ми каза,,аз съм,,доктор,ама така взе да ми бесней насреща,че извади от себе си,този Мунча,666 милиона бяса,взе веднага да ме ругай ,а странния той_и да ме попръжва,същи Мунчо,Мунча,от Под Игото!!!!! Той не става за доктор,става,колкото аз съм геният Алберт Айнщайн!!!

 18. Аноним said on 21/04/2023 20:53:

  Абе,за такива Джими Морисън,е казал:,,Всички са жалки клоуни,аз съм кралят на гущерите!!!!!Не ми остава нищо друго,освен,да пия,ям и да дебелея,няяяяяяма приятели,за тези важи същото,живяха супер егоистично,а сега,нека да пият,да ядат ,а особено,да дебелеят,със спестяванията си,от смъртните им случаи,от отровителствала,а също-от човеко и хоро-убийствата им,не са християни,тези,явно са твърде егоистични клоуни,Фреди Лорис Сайян,а и Лорис Бердж Сайян,прекалено много гледат парите,само парите гледат,а дали съм царят на гущерите,или не,пак мога да им го кажа,психо -портрета им,на убийците те!!!!!!!

 19. Анонимус said on 20/11/2023 21:59:

  Не ги,не го харесвам.Те самите ,не са идеални,нито професията им,а са едни съдниц,които са се правили на добри,мрачни обаче,потънали в мрак това са хитри и пресметливи хора,като този,уви,неистински хора,на които не може да се вярва на нито една дума,като на този,обиграния мошеник и лъжец,те са болни мозъци,този не е читав и той някой ,някои по -умни,може,могат да ги осъдят даже на съд.И те ще бъдат съдени,от Единственият Съвършен Съдник,имаш правото да съди,да ги изложим и ние ,а наказанията им,на този шарлатанин и баща му,ще са за хилядите погубени ,в този живот души,в ада уви,жестоки,а колко са вредни и колко зло са причинили,в чудовищни размери,оставям на вас ,да прецените,не са ми мерило,не са ни мерило,а не им и вярваме също.Те не са нито пример,а едни сеячи на злобата,зли и безсилни,ходещи ,съществуващи в мрака си собствен,ами те свършиха жалко,да така стана,победихме ги,да,трябва ли да им го кажем.??!По криви пътища вървяха,а така и до ада,ще стигнат,защото са зли,коравосърдечни,кръвожадни убийци,убийци.

FACEBOOK
GOOGLE
http://bglekar.net/%D0%BC%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%B7%D0%B0/%D0%B4-%D1%80-%D1%84%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%BA-%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81-%D1%81%D0%B0%D0%B9%D1%8F%D0%BD
PINTEREST